Moikka maailma!

Ja eikun menoksi! Alla olevilla pikaohjeilla pääset hyvin alkuun. Jos jokin asia jäi askarruttamaan, tutustu ohjesivuihin ja tukipalstan keskusteluihin.

Kirjaudu sisään

Sähköpostiisi on lähetetty palvelun salasana, mutta kannattaa vaihtaa se helpommin muistettavaan. Saamassasi viestissä on myös linkki sisäänkirjautumissivulle. Uloskirjautuminen onnistuu oikeassa yläkulmassa olevan valikon kautta.

Muokkaa ulkoasua

Melkein kaikki ulkoasumuutokset voi tehdä keskitetysti ulkoasumuokkaimessa, jolloin muutosten vaikutukset näkee heti. Otsake- ja taustakuva kannattaa kuitenkin asettaa erikseen, jos haluat ladata ne omalta koneelta.

Lisää sisältöä

Tutustu sivueditorin toimintaan lisäämällä tekstiä ja kuvia. Muista aina lopuksi tallentaa tekemäsi muutokset painamalla Julkaise / Päivitä.

Laajenna toimintoja

Ottamalla käyttöön erilaisia lisäosia saat lisättyä sivuillesi mm. palautelomakkeen, tapahtumakalenterin tai Facebook-painikkeen. Sivu- ja alapalkkiin raahattavat vimpaimet ovat myös eräänlaisia lisäosia.

Julkaise sivusi

Kun olet saanut sivusi valmiiksi, anna hakukoneiden (Google, Bing, Yahoo yms.) loytää ne. Tyypillisesti kestää muutamia päiviä ennen kuin sivusi löytyvät esim. Google-haulla.