PENTUJA / PUPPIES

CANE CORSO PENTUJA SYNTYNYT 8.7. / CC PUPPIES BORN 8.7.:

Compagno Di Corso Domicella X Besties Besserwisser

Syntynyt 8.7 7U ja 4N, 1u kuoli. Syntynyt mustia ja mustabrindlejä narttuja, mustia, mustabrindlejä sekä brindlejä uroksia. Vielä kotia etsii yksi narttupentu / Born 7males and 4females. One female looking for home.

http://www.canecorsopedigree.com/modules/animal/mpedigree.php?pedid=40451

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoE=FI49109/18&ReknoI=FI51773/16

Tiedustelut soittamalla. Tutustuthan annettuihin ohjeisiin sekä pentujen kodinvalintakriteereihini ennen yhteydenottoa!

Rottweiler pentue suunnitteilla talvelle 2022  /  Rottweiler puppies possibly at winter 2022.

ROTTWEILER PENTUE SUUNNITTEILLA astutus loppuvuodesta 2021. Pennut luovutetaan vain koteihin, joissa kokemusta isoista koirista ja valmius lähteä koirasta opettamaan yhteiskuntakelpoista.

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoE=FI52794/18&ReknoI=FI54111/19


Pentutiedustelut vain soittamalla; ei txt-viesti- tai whatsup-kyselyitä. Jos en vastaa, soita myöhemmin uudelleen tai laita txt-viesti/s-posti/whatsup viesti, että olet yrittänyt tavoitella pentuasioilla, soitan sitten takaisin. Töissä en pysty välttämättä vastaamaan puheluihin. Alustavaa etukäteisinfoa voi laittaa sähköpostilla halutessaan.

En vastaa tuntemattomiin numeroihin! Eli jos tiedät että numerosi ei näy soitettaessa eikä nimitietosi löydy Fonecta Finderista, ilmoita tekstiviestillä millä asialla soitat niin vastaan, jos se sillä hetkellä on mahdollista. Markkinointikiellosta huolimatta kaupustelupuheluita tulee häiritsevän paljon, joten valikoivasti vastaan puheluihin..

/ Puppyrequiries only by calling, no txt-messages or whatsup-messages. If I don’t answer, please inform your attention by txt- or whatsupmessage or e-mail, I’ll call you back. You can also send e-mail in forehand.

I don’t answer unknown numbers! So if you know that your number isn’t showing when calling, please send some message in forehand about the call.

Pennunostaja sitoutuu noudattamaan Kenneliiton Koiranomistajan ja -haltijan
perussääntöä

Täällä tiivistettynä rotuun liitettyjä sairauksia ja pennusostajan opas. 

RODOG’S pennut ovat;

 • rekisteröityjä
 • tunnistusmerkittyjä ja eläinlääkärin tarkastamia
 • useaan kertaan madotettuja
 • tottuneet erilaisiin alustoihin, sisä- ja ulkotiloihin, rappusiin, lapsiin ja erilaisiin kodin ääniin ja toisiin koiriimme sekä normaaleihin hoitotoimenpiteisiin
 • paljon käsiteltyjä ja leikitettyjä
 • ruokittu monipuolisesti vieroituksen jälkeen; nappulaa, lihaa, kananmunaa, raejuustoa, kermaviiliä, piimää..
 • pentutestattuja (ei välttämättä virallista testaajaa)

Pennunostajan vastuulla on jatkaa aktiivista tutustuttamista kaikkeen mahdolliseen arkielämään liittyvään! Myöskään kontakteja terveisiin, rokotettuihin ja ystävällisiin koiriin ei saa unohtaa.

Mukaansa pentu saa kattavan pentupaketin;

 • tuttuja nappuloita
 • ruoka- ja vesikupin
 • panta ja hihna
 • lelu
 • makuualusta
 • kynsisakset
 • harja
 • kakkapusseja
 • makupaloja

Pennut luovutetaan 8vkon ikäisinä.

Kasvattaja valitsee pennulle kodin, ei kodille pentua =) Eli käytännössä alustavan ”kuulustelun” ja varauslistan perusteella valitsen pennuille kotiehdokkaat. Joskus voi olla, että useampi pentu on samantyyppinen, jolloin pennusostaja voi valita mieleisensä.

En tee myyntipäätöstä ennen tapaamista eli olisi suotavaa käydä pentuja katsomassa vähintään kerran ennen luovutusikää. Mikäli olet kauempaa etkä pääse käymään etukäteen, täytyy sinun varautua myös siihen että pentu ei välttämättä lähdekkään mukaan. Tässä asiassa koen, että kasvattajalla on suuri vastuu ja tulevalta kodilta odotan ennen kaikkea luotettavuutta; sen mitä kerrot puhelimitse, tulee olla rehellistä tietoa.

HUOM!

Mikäli olet hankkimassa ensimmäistä rottistasi, suosittelen käymään SRYn rottweilerin omistajakurssin ennen pennun tuloa tai mahdollisimman pian sen jälkeen.

SRYn Pohjois-Suomen Alajaosto järjestää kursseja 1-2 kertaa vuodessa. Lisätietoja yhdistyksen  nettisivuilta/facebooksivuilta